Sprijinul tău contează!
2 % contează!
Dacă îți dorești să ne sprijni în activitatea noastră, poți să o faci direcționând 2% către clubul nostru.
Pentru noi acești 2% contează! Acest procent pe care alegeți să-i orientați către noi (sau orice alt ONG) ar reveni altfel statului.
Pentru a ne susține puteți completa în două exemplare unul dintre cele două formulare: formularul 200 dacă ați obținut în anul precedent și alte venituri decât salariile (de ex. chirii, venituri din drepturi de proprietate intelectuală, venituri din profesii libere etc.) sau/și formularul 230 (daca veniturile dvs. provin exclusiv din salarii) cu datele personale. Acestea trebuie depuse la sediul Administrației de care aparțineți prin domiciliu fiscal. Pentru a economisi timp, te așteptăm la un antrenament cu formularul, iar noi vom depune formularul în locul tau,în timp ce tu te vei bucura de un antrenament alături de noi!
Formularele completate se pot depune sau trimite prin poștă la Administrația Financiară de care aparțineți până la data de 25 mai anul în curs. Dacă alegeți să le trimiteți pe adresa administrației sau să le predați personal, vă rugam să nu depășiți termenul de 30 aprilie.
De ce să alegi Asociația Club Sportiv Shin Seishin?
Deoarece pentru noi contează evoluția membrilor noștri și pentru că suntem la început de drum și avem nevoie de sprijinul tău! Cu siguranță suma virată va fi folosită în dezvoltarea clubului. Împreună putem oferi un viitor mai bun sportivilor!
Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!
Sponsorizarea reprezintă actul juridic prin care clubul sportiv și o persoană fizică/juridică convin cu privire la transferul dreptului de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare pentru susținerea unor activități fără scop lucrativ desfășurate de către beneficiarul sponsorizării.
Sponsorizarea este o plată în bani sau în natură făcută către o organizație non-profit sau către o persoană susținută de o astfel de organizație, în echivalentul anumitor beneficii, cum ar fi promovarea și dreptul companiei care sponsorizează de a cere organizației/persoanei sponsorizate să-i afișeze în locuri vizibile logo-ul și principalele elemente de identificare, pe scurt să-i faca publicitate.
Pentru sponsorizare, obiectul comunicarii îl constituie produsul sau marca, iar operația în sine presupune relații cu dublu sens și cu obligații reciproce.
Cel care realizează o sponsorizare urmărește prin aceasta să obțină avantaje comerciale în sensul creșterii notorietății, o dezvoltare a imaginii de marcă, inclusiv punerea cât mai mult în valoare a celui care susține sponsorizarea.
Alte avantaje care facilitează spnsorizarea sunt reglementate prin art. 21 din Codul fiscal, mai exact:
Cheltuielile de sponsorizare și/sau mecenat și cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări și/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, și ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și cei care acordă burse private, potrivit legii, se scad din impozitul pe profit datorat, după cum urmează:
- 3 la mie din cifra de afaceri;
- 20% din impozitul pe profit datorat.
Așadar, dacă vă doriți să ajutați, ne puteți contacta pentru mai multe informații.
Pentru a putea să ne desfășurăm activitatea în condiții optime avem următoarele necesități, cu un impact major asupra acţiunilor noastre :
– achiziţia a cel puţin 20 de tatami oficial (saltele de antrenament/competiţie, 2/1m, 4cm) cu caracteristici specifice pentru Judo-Ju jitsu (~600 lei/buc);
– echipamente/materiale necesare desfăşurării antrenamentelor și participării la concursuri (veste de protecţie, căşti, perne de lovit, saci de box, judo-gi etc.).
Asociația sportivă Shin seishin (Spirit nou) consideră că poate acţiona, împreună cu dumneavoastră, pe baza valorilor comune împărtăşite, pentru a oferi tinerilor posibilitatea de a dezvolta abilităţi de inter-relaţionare eficientă şi de a practica mişcarea fizică sub toate formele, între care primează, desigur, specificul specializării noastre: ju-jitsu (recunoscut de Sport Accord), Sambo (recunoscut de Sport Accord) şi Judo (sport olimpic).